Amsterdam Light Festival - Privé rondvaart planning

Een feestje op een boot in de periode van het Amsterdam Light Festival is de ultieme manier om plezier te hebben en de geweldige lichtkunstwerken te bekijken. Floating Amsterdam biedt daarom de mogelijkheid om een sloep te huren voor privé rondvaarten tijdens dit en andere evenementen. Wanneer je een aardige groep mensen verzamelt en je gezellig met z’n allen van de lichtenshow wilt genieten, kan je de sfeer verhogen door een boot of sloep te huren. Lees hieronder enkele eenvoudige en populaire planningstips van andere floating-amsterdam.nl klanten om je planningsproces ook leuk en stressvrij te houden!

Planningstip 1:

Let op de maximale sloepcapaciteit.

Net zoals alle andere sloepverhuurbedrijven heeft ook Floating Amsterdam een maximale capaciteit voor hun boten en sloepen. Het is goed dat je je laat informeren hierover voordat je een groepje samenstelt. Deze tip is om twee redenen heel nuttig:

  1. De vaarpolicy naleven.

Je wilt je natuurlijk altijd houden aan de vaarregels. Letten op de capaciteit van de sloepen die beschikbaar zijn voor verhuur, is een van de belangrijkste regels.

  • Budgetteren.

In de meeste gevallen worden de kosten voor de boeking in z’n geheel gesplitst binnen de groep. Als dat bij jou ook het geval is, maakt het weten van de sloepcapaciteit het makkelijker om de kosten te berekenen.

Planningstip 2:

Simpele versiering.

Het is ook zo dat Floating Amsterdam je de gelegenheid geeft om tijdens de sloepverhuur, de boot in te richten naar jouw wensen. Houd het dus simpel en legt de focus op de adembenemende kunstwerken. Je wilt je groep aan boord ook vooral laten genieten van eten, drinken en de winterse sfeer. De sloep groots optooien is dus niet nodig; een of twee versieringen is al prima. Geef je groep gewoon de tijd om van het lichtspektakel en elkaars gezelschap te genieten.

Planningstip 3:

Weersomstandigheden.

Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken over het weer, want elke sloep en boot van Floating Amsterdam beschikt over een cabriokap. Neem alleen je winterliefde, de gezellige en warme sfeer en je nieuwsgierigheid voor het Amsterdam Light Festival met je mee.

Planningstip 4:

Bespreek de instaplocatie met je festivalgroep.

Overweeg hoe jij en je gasten op de dag naar de instaplocatie komen, met bijvoorbeeld het openbaar vervoer of eigen auto. Floating Amsterdam raadt aan om liefst 15 minuten voordat de rondvaart begint aanwezig te zijn om vertraging te voorkomen. Hoewel het in- en uitstappen over het algemeen op dezelfde locatie plaatsvindt, kan een andere locatie een optie zijn als je die bespreekt met de schipper.

Planningstip 5:

Drank en voeding.

Zorg voor voldoende drank en voedsel voor iedereen. Als je voor consumptie uit het speciale menu van Floating Amsterdam kiest, neem dan de bestelling goed door voordat je deze plaatst. Mocht het zijn dat je toch liever eigen eten en drank meeneemt, is het eenvoudigste idee voor voeding vooraf bereide schotels of makkelijke BBQ-items, omdat dit een minimale voorbereiding aan boord nodig heeft. Nog een must voor alle festivalgenieters, maar iets wat vaak wordt vergeten: extra flessen water. Vergeet dit niet!

Gebruik deze eenvoudige tips om je te helpen een soepel, stressvrij planningsproces te hebben in de aanloop naar een geweldige Amsterdam Light Festival rondvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Gardameer – watersport, strand en Italiaanse monumenten

Je kunt het Comomeer bezoeken of het Lago Maggiore. Eigenlijk lijken alle…