De beste e-scooter van 2021: elektrische scooters van NIU

Misschien is het je al opgevallen dat er in 2021 steeds meer e-scooters op de weg reden dan in voorgaande jaren het geval was. De moderne e-scooters hebben een hoge actieradius en bieden eigenlijk alleen maar voordelen ten opzichte van de scooters met verbrandingsmotor. Alleen wat is nu echt de beste elektrische scooter? Vraag je het de experts, dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk antwoorden met de scooters van het merk NIU. Je kunt een elektrische scooter 45 km kopen van NIU, maar je kunt ook een variant kopen die 25 kilometer per uur rijdt.

Wat maakt de scooters van NIU zo bijzonder?

NIU is een merk dat e-scooters van hoge kwaliteit produceert. De scooters gaan een lange tijd mee en bovendien hebben de scooters vrijwel geen onderhoud nodig. De moderne e-scooter wordt namelijk aangedreven zonder roterende delen. Daardoor is er geen sprake van slijtage en hoeven de scooters niet gesmeerd te worden. Het voordeel daarvan is dat de scooters van NIU vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Het enige dat zo nu en dan onderhouden moet worden, zijn de banden en de remmen.

Een uitstekende actieradius

Ook de actieradius van de scooters van dit merk is uitstekend. Zo hebben de meeste scooters van het merk een actieradius van meer dan 70 kilometer. Dat is meer dan voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Zeker in de stad doen de e-scooters het goed en in principe zit in de stad alles relatief dicht bij. Toch rijd je ook niet snel 70 kilometer per dag met de scooter als je wat verder van huis woont of werkt.

Relatief goedkoop

De scooters van het merk NIU zijn oerdegelijk, maar ook relatief goedkoop. Zeker als je bedenkt wat je met een e-scooter bespaart ten opzichte van een scooter met verbrandingsmotor. Je bent minder geld kwijt aan benzinekosten en ook op onderhoud kun je een hoop kosten besparen. Het is dus zeker geen wonder dat je de scooters van NIU steeds meer ziet rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Gardameer – watersport, strand en Italiaanse monumenten

Je kunt het Comomeer bezoeken of het Lago Maggiore. Eigenlijk lijken alle…