De perfecte dames handtas voor elke gelegenheid

Ben jij ook zo gek op dames handtassen? Als je net bent zoals veel vrouwen, is de kans erg groot dat je verschillende soorten handtassen hebt die er allemaal ontzettend leuk uitzien. Het probleem is alleen dat je niet weet met welke outfit je ze moet combineren. Ook is het nog eens zo dat er natuurlijk verschillende formaten dames handtassen zijn. Een probleem hierbij is dat niet elke handtas geschikt is voor elk soort gelegenheid. Het is waarschijnlijk een bekend probleem dat je soms geen andere keus hebt dan een veel te grote tas mee te nemen waar nog van alles in zit dat je niet nodig hebt. Het tegenovergestelde is natuurlijk ook erg vervelend. Elke vrouw is het wel eens overkomen dat je tas eigenlijk niet groot genoeg is om alles wat je nodig hebt te dragen. Alhoewel we niet al je problemen kunnen verhelpen, kunnen we in dit artikel gelukkig wel kijken naar hoe je een dames handtas stylt. Zo heb jij in ieder geval één zorg minder.

Kies de juiste kleur voor je dames handtas

Voordat we dieper ingaan op de verschillende soorten stijlen van een handtas, is het erg belangrijk om bij de basis te beginnen, namelijk: de kleur van je handtas. Als je op zoek bent naar een dames handtas voor een speciale gelegenheid waarvoor je al een outfit hebt is dit misschien een wat makkelijkere keuze. Als je op zoek bent naar een handtas voor wat algemener gebruik kan dit wat lastiger zijn. Voor het algemeen geldt dat een dames handtas met een lichtere kleur zoals wit of beige mooi tot zijn recht komt met donkere kleding. Zo wordt je tas een echte statement piece. Weer anderen kiezen ervoor om de kleur van een tas te matchen met de kleur van andere accessoires. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld je riem en schoenen. Als je wat praktischer van aard bent kun je overigens natuurlijk altijd gaan voor een zwarte tas of een donkerbruine dames handtas. Er is niks mis met een classy look, en een zwarte handtas komt goed tot zijn recht met een compleet zwarte outfit.

Een dames handtas op basis van de situatie

Als je eenmaal over de kleur van je handtas hebt nagedacht is het nog slim om te kijken naar de situatie zelf. Veel dames handtassen draag je, zoals de naam al zegt aan een hengsel met je hand. Alhoewel dit soort tassen erg mooi kunnen zijn en extra opvallen doordat je ze letterlijk draagt, zijn ze niet altijd even praktisch. Daarom hebben andere handtas dames een schouderband, zodat je ze ook dwars op je rug kunt dragen als je bijvoorbeeld je handen even vrij moet hebben. Tenslotte zijn er natuurlijk ook schoudertassen. Het nadeel hiervan is soms wel dat een zware schoudertas kan zorgen voor een eenzijdige belasting waardoor je met zware tassen last van je schouder krijgt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Tips voor een betere fashion fotoshoot

Modefotografie is niet voor bangeriken. Het vereist visie, stijl en hard werken.…

Het vinden van een daklek

Staat het water bij jou alweer op de vloer en moet je…