Een kerstcadeau kopen voor je vriendin waar begin je

Het is inmiddels november en langzamerhand wordt door elke winkel de top-40 playlist vervangen door eentje met alle afgezaagde kerstnummers die je de komende weken compleet gek zullen maken. De gezellige verlichting komt van de zolder, en het ook winkelstraten zien er weer een tikje gezelliger uit. Je vriendin nodigt tot je spijt je schoonfamilie uit en jij probeert dit te compenseren met wat vrienden. De kerstkaartjes van vergeten familieleden zoals Marloes die de achternicht is van de vader van de broer van je ooms ex-vrouw, stromen binnen en gaan rechtstreeks van de brievenbus naar de prullenbak. Kortom: kerst is in aantocht. En bij kerst horen cadeaus. Nu je al voor zowel kerst van vorig jaar, haar verjaardag en jullie jubileum sieraden hebt gegeven is het voor deze kerst misschien tijd voor wat anders. Om jou te helpen bij de zoektocht naar een leuk en origineel kerstcadeau staan in dit artikel enkele tips.

In plaats van een fysiek cadeau kun iets organiseren wat jullie samen kunnen gaan doen. Zijn jullie fan van dezelfde artiest en gaan deze toevallig op tour binnenkort? Probeer dan twee kaartjes te bemachtigen. Of een weekendje weg. Een dagje naar de spa. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het is een erg leuk gebaar. Samen herinneringen maken is waar een relatie tevens om draait!

Probeer te bedenken waar je haar blij mee zal maken. Is er iets dat ze al een tijd wil hebben, en waar ze het vaak over heeft? Misschien kun je het aan haar cadeau doen. Alleen al het feit dat je zulke dingen onthoud is al leuk.

Het hoeft ook niet perfect. Je kunt heus ook wel wat grappige cadeaus onder de boom leggen, zoals een foute kersttrui. Deze zullen ook nog zich waarschijnlijk ook nog wel enigszins bruikbaar bewijzen in de toekomst, zoals bij kerstborrels. Foute kerstruien zijn worden daar altijd wel gewaardeerd.

You May Also Like

De perfecte dames handtas voor elke gelegenheid

Ben jij ook zo gek op dames handtassen? Als je net bent…

Tips voor een betere fashion fotoshoot

Modefotografie is niet voor bangeriken. Het vereist visie, stijl en hard werken.…