Feestje? Karaoke set huren!

Het is en blijft een geweldige bezigheid op ieder feest: Karaoke! Dit kun je natuurlijk doen met 2 losse microfoons en een video van het internet, maar een echt karaoke set huren is natuurlijk veel leuker. Het geluid is een stuk beter en je hebt ook een stuk meer mogelijkheden aan titels om mee te kunnen zingen.

Een karaoke set huren

Of je nu gewoon een feestje geeft of een specifieke karaoke avond wilt organiseren. Een karaoke set huren kun je dan niet vergeten. Het is een activiteit op een feestje waar iedereen wel voor in is en het levert natuurlijk veel plezier op.

Als je een karaoke set huren doet, word je voorzien van een complete set. Dit set bestaat over het algemeen uit een professionele karaoke set met boxen en een mengpaneel. De microfoons kunnen natuurlijk ook niet vergeten worden en de software waar alle titels op te vinden zijn is ook van groot belang. Het systeem kun je vaak aansluiten op je eigen tv, maar je kunt hem ook aansluiten op bijvoorbeeld een beamer om op een nog groter beeldscherm de songtekst te kunnen lezen.

Wanneer karaoke doen?

Eigenlijk is elk soort feestje wel een goed excuus om karaoke te doen. Er zijn altijd wel mensen die er voor in zijn en het is plezier gegarandeerd. Het maakt dan ook niet uit of je het op een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest neerzet. Zeker na een paar drankjes zal iedereen met hartenlust alle klassiekers mee zingen.

Daarnaast kun je er ook een leuke liedjesquiz van maken of organiseer er een zangwedstrijd bij. Zo maak je het nog meer interactief en zullen vrienden elkaar maar al te graag uitdagen in zo’n competitie.

Je karaoke feest compleet maken

Je kunt een karaoke set huren en denken dat je klaar bent, maar je kunt het feest natuurlijk ook nog verder aankleden. Een discobal of een discolamp zet meteen de sfeer voor het karaoke feestje. Ook is het natuurlijk nog leuker dat mensen de kans hebben om zich te verkleden. Zorg voor een verkleedkist met verschillende attributen zoals brillen, pruiken of een boa. Zo zullen de zangers die zich wagen aan karaoke zich helemaal in hun artiest kunnen transformeren.

Zo maak je je karaoke feest helemaal compleet. Gezelligheid en plezier maken ga je zeker met een karaoke avond en zo zul je herinneringen kunnen maken die je zeker niet meer zal vergeten en je zult de valse tonen van bepaalde personen zeker niet vergeten.

Top: Gearbooker.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Gardameer – watersport, strand en Italiaanse monumenten

Je kunt het Comomeer bezoeken of het Lago Maggiore. Eigenlijk lijken alle…

Zelf bier brouwen met een bierbrouw pakket

Ben jij een echte bierliefhebber? Vind je het leuk om elke keer…