vliegenlamp

Wanneer je besloten hebt om lekker een weekendje of misschien nog wel langer te gaan kamperen, dan heb je vaak nog best wel wat spullen om mee te nemen, om toch een klein gevoel van comfort of luxe te krijgen. Dit hoeven niet altijd hele gekke dingen te zijn, maar een echte musthave voor tijdens zo’n gezellig kampeertrip is dan toch echt wel de elektrische vliegenmepper. Want wanneer je deze vergeet, zul je daar uiteindelijk echt nog wel wat spijt van krijgen, want dit kan je een hoop comfort en irritaties schelen. Zet deze daarom bovenaan je lijstje, zodat je deze echt niet vergeet.

Wees goed voorbereid

Door een vliegenmepper op batterij te kopen, weet je zeker dat deze de hele trip meegaat, vergeet dan ook niet om nog wat extra batterijen mee te nemen voor het geval dat je deze echt veelvuldig nodig zou hebben. Je weet tenslotte vaak van te voren niet precies wat voor plek je hebt en hoeveel ongedierte je daar tegen kunt gaan komen. Wanneer je ‘s avonds lekker lang buiten wil zitten, omdat het in de tent of in de caravan toch niet altijd zo gezellig is, dan is de kans groter dat je lastiggevallen wordt door de vervelende vliegende beesten.

Ongestoord eten

Wanneer je besloten hebt om het vakantiegevoel compleet te maken en je lekker gaat barbecueën, dan heb je al snel last van die vieze vliegen die op de borden, sauzen of op het vlees komen zitten. Dan wil je natuurlijk zo’n vliegenmepper bij de hand hebben, om ze niet te blijven wegjagen waarna ze terug blijven komen, maar om te zorgen dat ze niet meer terug kunnen komen. Anders is het eigenlijk een kwestie van dweilen met de kraan open, omdat ze in rondjes op je af zullen blijven komen, zolang zij daar een reden voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Dit moet je weten over XPS isolatie

Vandaag de dag is het zo dat er een keuze kan worden…

Haartransplantatie in Turkije? Lees dit artikel eens door!

Het hebben van haarverlies kan een ingrijpende gebeurtenis zijn voor zowel mannen…