Ooglaseren bij slechte ogen

Bij ooglaserbehandelingen zijn mensen altijd bang dat er iets fout gaat. Logisch! Het gaat om je ogen, een zeer kostbaar deel van het menselijk lichaam. Toch zijn deze zorgen vaak ongegrond. Het klopt dat het laseren van ogen in het verleden wel eens tot complicaties heeft geleid, maar daar is tegenwoordig geen sprake meer van. Door nieuwe technieken zijn de risico’s van ogen laseren tot een absoluut minimum gedaald. Uit de statistieken blijkt dan ook dat er nauwelijks complicaties optreden. Uiteindelijk zitten er zeker wel risico’s aan ooglaseren, maar het komt bij de gerenommeerde ooglaserklinieken niet vaak voor dat er complicaties zijn. Dit komt door de expertise en ervaring van de dokters. Voor een goede kliniek kun je terecht bij Dutch Clinic Select.

Wat kost ooglaseren?

Het laseren van ogen is niet goedkoop. Maar je kunt het ook anders bekijken. Wat als het laseren van ogen een investering is in plaats van een kostenpost? Het kopen van een bril elke paar jaar, of het maandelijks betalen voor lenzen is op den duur ook niet goedkoop. Met een ooglaserbehandeling zijn deze kosten verleden tijd. De bril en de lenzen zijn namelijk niet meer nodig!

Het resultaat, de duur en het herstel bij ooglaseren

Naast geruchten over eventueel blind worden zijn er ook een aantal verhalen over het verminderen van het zicht na enkele jaren. Echter, dit is niet het geval. Na het laseren van de ogen is het resultaat blijvend, jouw ogen gaat in de toekomst dus niet opeens achteruit na het ooglaseren.

De ooglaserbehandeling is een en snelle behandeling. Dit kan maximaal 30 minuten duren. Daarbij herstel je van het ooglaseren erg snel. Sneller dan bij een ‘normale’ operatie. De meeste mensen kunnen na enkele uren alweer scherp zien. Ooglaseren doet ook geen pijn. Het ergste wat je kunt voelen is een lichte irritatie direct na de behandeling, maar dat is alles.

Ben jij dus helemaal klaar met alle brillen en lenzen? Of is het handiger, of verplicht, in jouw beroep om op pad te gaan zonder lenzen of bril? Kijk dan gerust naar een ooglaserbehandeling en weet dat er meer voordelen zijn dan nadelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Haartransplantatie in Turkije? Lees dit artikel eens door!

Het hebben van haarverlies kan een ingrijpende gebeurtenis zijn voor zowel mannen…

Dit is er anders in je lichaam als je een intersekse persoon bent

Dinsdag is het Intersex Awareness Day, waarop aandacht wordt gevraagd voor intersekse…