Waarom daarvoor te kiezen Mood 60 inbouwdouches

Een badkamerrenovatie aangaan brengt veel onzekerheid met zich mee. Ten eerste moeten we kiezen tussen een douche of een bad, en als de douche wordt gekozen, wat voor soort regendouche krijgen we dan geïnstalleerd. Dit zijn twee van de belangrijkste beschikbare opties: ingebouwde douches of externe elementen; zoals douchekop zijn.

Inbouwdouche Mood 60: hoe ze zijn en wat hun voordelen zijn

Inbouwdouches zijn douches die intern ten opzichte van de muur zijn geïnstalleerd. Zo zijn alleen de belangrijke onderdelen te zien wat precies het geval is bij de douchekranen, namelijk: mengkraan of thermostaatkraan. Como biedt twee soorten inbouwdouches aan: inbouwdouche Mood 60 en Mood 60 SPA  (de jets, de handdouche en de douchekop),met inbouw element.

In relatie tot Inbouwbox is het een douchesysteem van Mood 60 dat niet alleen de ruimte in de douche verkleint, maar ook een groot aantal voordelen biedt, zoals meer comfort en veel minder geluid. Doordat het douchekraan apart in twee inbouwbox-inbouwdeel zit, wordt het geluid van het water dat door de doucheslang loopt gedempt.

Eenvoudige installatie is nog een ander kenmerk van de Inbouwbox, waardoor de tijd die normaal gesproken nodig is om hem te plaatsen aanzienlijk wordt verkort. Bovendien past hij zich aan elk type ondergrond aan, namelijk: massieve muren, gipsplaat, enz. Hij is ook compatibel met elk type kraan van Mood 60. Ontwerpvrijheid en eenvoudige montage.

De voordelen van inbouw regendouche Mood 60

Naast de voordelen van het Inbouwbox-systeem van Mood 60, bieden inbouwdouches nog een aantal extra voordelen waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van het installatietype:

De douche op maat maken. De inbouwdouchesystemen bieden de gebruiker de mogelijkheid om een ​​douche op maat in te richten, dankzij de verschillende beschikbare opties in de Mood 60-catalogus. Van de jets die een alomvattend gevoel van water creëren, tot de plafond douchekoppen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor wanddouchekoppen.

Esthetische harmonie. Met de inbouwdouchesystemen is het niet alleen mogelijk om te kiezen tussen verschillende elementen bij het personaliseren van de alledaagse douchebeleving, maar is het ook mogelijk om een ​​badkamerconcept samen te stellen waarbij het modern design van elk stuk perfect harmonieert met de set zoals een hele. Inbouw regendouche Mood 60 biedt deze integrale oplossing waarbij alle douche-elementen het ontwerp van de rest van de stukken in de badkamer volgen, zoals: de wastafelkranen, het meubel, de spiegel, de accessoires, enz.; die een bijzondere en unieke sfeer in perfecte harmonie creëren. Esthetische schoonheid die wordt vergroot met de verschillende beschikbare afwerkingen, namelijk: zwart mat, rose gold, goud, gunmetal, nikkel en chroom

Optimaliseren van de ruimte. Door de ingebouwde bakstructuur nemen de kranen minder ruimte in beslag in de douche.

De voordelen van douchekop, hoofddouche van Mood 60

De externe elementen zijn douche-elementen die een deel van de installatie zichtbaar laten, waarvan de douchezuil een perfect voorbeeld is. Er zijn verschillende kolomontwerpen beschikbaar, eenvoudige en minimale ontwerpen, die worden geleverd met de douchekop en handdouche, en de kolompanelen met jets voor die ontspannende rugmassages.

De externe elementen zijn douche-elementen die een deel van de installatie zichtbaar laten, waarvan de douchezuil een perfect voorbeeld is. Er zijn verschillende kolomontwerpen beschikbaar, eenvoudige en minimale ontwerpen, die worden geleverd met de douchekop en handdouche, en de kolompanelen met jets voor die ontspannende rugmassages.

Onder de voordelen van de douchekolommen ten opzichte van de ingebouwde douches hebben we:

De veelzijdigheid van de douchezuil bij verbouwingen, zoals het vervangen van het bad door een douche. Normaal gesproken past de badkraanaansluiting zich perfect aan de douchezuilen aan, zodat het mogelijk is om de verandering uit te voeren zonder dat er loodgieterswerk aan te pas komt.

Het eenvoudige onderhoud komt doordat een groot deel van de elementen zichtbaar is.

Hoewel dit een voordeel is dat de externe elementen benadrukt ten opzichte van de ingebouwde douches, garandeert Mood 60 met Inbouwbox een eenvoudige toegang tot de ingebouwde muurstructuur door zijn gemakkelijke demontage. Een optie die zeer gewild is bij architecten en interieurontwerpers vanwege de vele ontwerpmogelijkheden die geen enkele invloed hebben op onderhoud of reparatie.

Voordelen van inbouw douchekranen: meer ruimte, strak design

Inbouwkranen zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke trends in de design- en interieurwereld. Naast de meer voor de hand liggende voordelen op het gebied van esthetiek, hebben ingebouwde douchekranen nog een aantal andere voordelen die het overwegen waard zijn.

Win ruimte: meer kunnen bewegen in de douche zorgt voor een betere klantervaring. Dit is zonder twijfel een van de belangrijkste voordelen van het hebben van ingebouwde douchekranen. Ze maken meer ruimte vrij, waardoor het ruimtelijker aanvoelt en natuurlijk verbeteren ze de esthetiek.

Extra comfort, gebruiksvriendelijker: ingebouwde kranen hebben vaak de mogelijkheid om zowel de waterstroom als de temperatuur te regelen, waardoor het gemakkelijker wordt om de volledige controle over je douche-ervaring te hebben. En met thermostatische kranen houd je je water op de juiste temperatuur, ook als de druk is aangepast.

Eenvoudige reiniging en onderhoud: laten we eens kijken naar een voorbeeld. De INBOUWBOX-serie heeft een minimalistisch ontwerp, wat resulteert in een ongelooflijk gestroomlijnde esthetiek, en maakt het gebied ook gemakkelijker schoon te maken dan meer conventionele modellen.

Verbeterd comfort. Stiller: ingebouwde kranen zijn ondergebracht in een kast, wat betekent dat ze geïsoleerd zijn, zodat de hoeveelheid geluid die wordt veroorzaakt door water dat door de leidingen komt, aanzienlijk wordt verminderd.

Less is more: ingebouwde kraanoplossingen stralen modern design uit – de ideale finishing touch voor minimalistische ruimtes. De perfecte balans tussen esthetiek en functie.

Veelzijdigheid en ontwerpvrijheid: inbouwkranen zijn ontworpen voor installatie op elk type oppervlak, van massieve muren tot gipsplaten, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Dit moet je weten over XPS isolatie

Vandaag de dag is het zo dat er een keuze kan worden…

Het nemen van zonnepanelen

Steeds meer mensen hebben er tegenwoordig één: een zonnepanelen installatie. De voordelen…

Combineren met een wollen vloerkleed: vloerkleed layering

Met de koudere dagen die weer in opkomst zijn is deze trend…

In deze situaties kan container huren Breda handig zijn

Een container huren Breda kan een slimme zet zijn in diverse situaties…