Welke behandeling kan jij volgen bij liposuctie Nederland?

Liposuctie Nederlandkan helpen om jouw lichaam beter eruit te laten zien zodat je minder schaamte hebt. Dat kan gaan om je ogen omdat je op zoek bent naar een ooglidcorrectie of omdat je iets aan je buik wilt laten doen met bijvoorbeeld een liposuctie aan de buik. Maar wat is liposuctie en hoe gaat een behandeling in zijn werk? Hou er in elk geval rekening mee dat het een echte behandeling is en ondanks dat de ingreep niet heftig lijkt, moet je lichaam er wel echt van herstellen.

Welke behandelingen voert liposuctie Nederland uit?

De behandelingen die je bij liposuctie Nederland uit kan laten voeren zijn behandelingen waar je een liposuctie voor uit laat voeren. Dit type behandeling kan je op verschillende plekken op je lichaam laten uitvoeren zoals je bovenarmen, bovenbenen, nek maar ook je onderbuik. Door gebruik te maken van een behandeling zorg je ervoor dat vetophopingen in je lichaam worden verwijderd. Dit heeft als gevolg dat ze daar ook niet meer terug kunnen komen.

Het is niet de bedoeling dat je behandeling gebruikt als een snelle manier van afvallen. Want het is niet de bedoeling dat je met de behandeling afvalt, je verwijdert namelijk het vetweefsel. Dat houdt in dat als je meer gaat afvallen of juist meer gaat aankomen, het vet op andere plekken gaat zitten. Daarnaast is het niet mogelijk om voor iedereen een liposuctie te laten uitvoeren. Zo is het belangrijk dat je gewicht en BMI niet te hoog zijn, maar ook de elasticiteit van je buik kan van invloed zijn op de mogelijkheden.

Hoe gaat een liposuctie behandeling in zijn werk?

Een behandeling bij liposuctie Nederland zorgt ervoor dat je een klein sneetje in je huid krijgt bij het gebied dat behandeld zal worden. Aan de buitenkant zal je na afloop niets meer zien, ook geen litteken. Zodra de huid open is gemaakt wordt er een vloeistof onder de huid gespoten waardoor de huid en het vet van elkaar worden los geweekt. Het duurt ongeveer een kwartier voordat het weken is voltooid en daarna kan het vetweefsel los gezogen worden. Als de behandeling voltooid is wordt de huid gehecht en de wond wordt afgeplakt met een pleister. De behandeling is eigenlijk pijnloos en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Als er geen complicaties zijn kan je dezelfde dag nog naar huis, maar hou er rekening mee dat je lichaam wel moet herstellen en doe rustig aan. Voor de napijn kan je paracetamol slikken en anders moet je contact opnemen met de arts.

Je krijgt instructies mee voor je herstel

Om te herstellen moet je ook een paar richtlijnen volgen en daarom krijg je deze mee van liposuctie Nederland. Het is belangrijk om voldoende water te drinken, met mate in beweging te blijven en dit langzaam op te bouwen, maar ook te letten op het gewicht. Veel gewichtsverandering kan zorgen dat je lichaam uit balans raakt omdat het vet op bepaalde plekken is verwijderd. Leef dus een stabiel eet- en beweegpatroon om je figuur mooi te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like

Haartransplantatie in Turkije? Lees dit artikel eens door!

Het hebben van haarverlies kan een ingrijpende gebeurtenis zijn voor zowel mannen…

Dit is er anders in je lichaam als je een intersekse persoon bent

Dinsdag is het Intersex Awareness Day, waarop aandacht wordt gevraagd voor intersekse…